Corsika ortopéd matrac ALOE VERA huzattal - 80 x 190(190 cm x 80cm x 15 cm)
78,500 Ft

Mennyiség

 

Corsika ortopéd matrac ALOE VERA huzattal - 80 x 190


A matrac magját flexifoam szendvics képezi, amely alvás közben tökéletesen alátámasztja gerincét.

A matrac pontosan idomul az emberi test alakjához, így lazítja és masszírozza az izmokat, kedvezően befolyásolva az izmok és a bőr vérellátását. Ezeknek a hatásoknak köszönhetően megelőzi és elmulaszthatja különféle nyak- és hátfájásos panaszait, végtagjai is kevésbé gémberednek majd el.


A magot termikusan módosított habokból alakítják ki, ezen eljárásnak köszönhetően az átlagosnál nagyobb sűrűséget érnek el. A középső réteg adja a matrac merevítését. A matrac külső borítása levehető és 40 fokon mosható. A poliuretán hab megfelel az Öko-Tex Standard 1. osztályának - három év alatti gyerekek is használhatják.

Matrac magassága: 15 cm

Matrac terhelhetősége: 120 kg.

Levehető mosható huzat 40 ° C-on 

A matrac huzata antiallegén, levehető, mosható, steppelt, Aloe Vera huzat.  A levehető huzat minőségi textíliából készül, poliészter (PES) szállal tűzve.

A matrac használata és ápolása

A matrac rendeltetésszerű használathoz, tehát az egészséges alvás és pihenés biztosításához a következő elveket tartsa be:

A matrac minimum 24 lamellás ágyrácson használható rendeltetésszerűen - (legfeljebb 40 mm-es lamella-osztású), vagy merev, az egész felületen legfeljebb 40 mm széles szellőzőnyílásokkal ellátott ágylapra helyezze le. Az ajánlott ágylap vagy ágyrács használatával, valamint a matrac rendszeres átfordításával növelheti a matrac élettartamát és csökkentheti a matrac deformációját.

A matrac +5 °C és +50 °C közötti hőmérsékletek között használható.

• A matracot ne tegye ki közvetlen napsütésnek és nedvességnek, mert ezek a huzaton színelváltozásokat okozhatnak, és csökkentik a matrac várható élettartamát is.

• A matrac huzata levehető, mosható, és vegytisztítható (lásd a huzaton található címkét).

• A matracot évente legalább 6 alkalommal szellőztesse ki.