Olimpa acél emeletes ágy - RAKTÁRRÓL azonnal vihető(200 cm x 99cm x 172 cm)
48,900 Ft 77,600 Ft

Mennyiség

 

Lakberendezés egyszerűen! Két gyermek egy szobában kétszer annyi bútort és helyet jelent? Nem feltétlenül. Az emeletes ágy praktikus és helytakarékos megoldás gyermeke szobájába. Éljen a kivételes lehetőséggel: válasszon a 2000-es sydney-i és a 2016. évi nyári olimpiai játékok partnerének kínálatából!

A panel két színben kapható (törtfehér, vagy kék) így mind a lányszoba, mind a fiúszoba bútoreleme lehet. Tinédzser korban sem kell lecserélni: az emeletes ágy egyszerűen szétszerelhető, két külön ágyként is használható. Az ár magában foglalja a nagy teherbírású fém ágyrácsot. A fém ágyrács megvédi a matracot és jó szellőzést biztosít.

Jó tudni: a matrac (90 * 190 cm) külön vásárolható meg, a termék ára azt nem tartalmazza. Ha az olimpiai ágyhoz a matracot nálunk vásárolja, a matrac vételárából 20% kedvezményt kap! Intézményi felhasználásra is kiváló megoldás, megrendelt mennyiségtől függően árengedményt biztosítunk (kérjük, vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot). Az ágy könnyedén szétszerelhető, külön bútorként is használható. Fontos: az emeletes ágy felső része nem használható 6 éven aluli gyermekek számára az esések kockázata és az ebből fakadó sérülésveszély miatt.

Termék méretei: magasság 1720 mm x szélesség 990 mm x hossz 2000 mm.