Védőmaszk


590 Ft 1,400 Ft

Lehetséges opciók

Mennyiség

 

A maszk segítségével sokat tehetünk a saját  épségünk és környezetünkben lévők megóvásáért. A textil maszk a cseppfertőzéssel terjedő  betegségektől óvják a viselőjét és a környezetét.  Általános védekezésre alkalmas.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a vírusok ellen egyetlen maszk sem véd 100%–ban, azonban a fertőzések elkerülése érdekében fontosa védekezés.  

Használata: Helyezze az ujjait a két gumizsinórba. Az orrmerevítőnek felül, az orron kell elhelyezkednie. Helyezze a maszkot az orrára és a szájára. Helyezze a gumit a fülei mögé. Húzza meg a maszkot fölül és alul, hogy a barázdák teljesen kisimuljanak. A cél, hogy  lefedje a száj és az orr tájékát.  90°C-on is mosható, vasalással sterilizálható, de a gumi károsodását okozhatja, így a maszk élettartama lerövidülhet. A gumis részt TILOS vasalni!

Anyag összetétele:  100% pamut vászon + gumi.
Egyféle méretben kapható.

A megrendelt maszkokat bútorrendelés esetén a bútorral kiszállíttatjuk, így nincs szállítási költsége. Ha csak maszkot szeretne rendelni, arra is van lehetőség, ilyenkor a MAgyar Postával juttatjuk el Önhöz, a postaköltség a mindenkori postai díjszabás szerint alakul. Kérjük, ha postázva kérik azt a vásárlói megjegyzésben tüntessék fel. ( Rendszerünk automata, a kosára helyezés után a bútorok szállítási díjait jeleníti meg, ezzel maszk vásárlása esetén ne foglalkozzon!)